LinkedIn Headquarters Fit-Out, Dublin 2

LinkedIn Headquarters Fit-Out, Dublin 2

Client

LinkedIn

Project Managers

AECOM

Architects

RKD Architects

Quantity Surveyor

AECOM

Civil & Structural Engineer

AECOM

Services Engineer

AECOM

Duration

23 Months

Area

17,650m2

Description:

Walls Construction was the management contractor for the development of LinkedIn’s EMEA Headquarters in Dublin City Centre. The project was located adjacent to Pembroke Row/Lad Lane in Dublin 2.

The main internal space of the building comprises of a large atrium with feature stairs and timber bleachers to First floor level. Each floor has open plan office space with glazed partition meeting rooms and drop in phone booth rooms. The reception is double height entrance space with town hall bleachers for external presentations.

There are large training spaces and kitchen/dining areas on Ground floor with a Barista bar and further training and meeting space on the Fifth

The building comprises small terraces at each level with a glass balustrade and stone cladded planters. The main plant room is located at Level 5.